Untitled Document

A Gabolexint használó daganatos betegek és hozzátartozóik beszámolói

A leghitelesebb referenciánk a Gabolexinnel kapcsolatban, a készítményt már ismerő, azzal elégedett betegek köszönő levelei. Ezek közül néhányat itt is olvashatnak.

Kedves Zsolt!

Azért írok ilyen hosszú idő után, mert hiába, bármilyen súlyos egy betegség, a várólisták akkor is olyan hosszúak, hogy jó ha megéli a beteg.

Most tudok egy olyan objektív beszámolót adni,ami az Önök számára is informatív jellegű lehet további munkájukhoz,ugyanis kb.két hete az ország numero1-es professzora közölte velünk,hogy a tudomány mai állása szerint nem tudnak segíteni,várja a véget,nincs tovább. Ettől természetesen mély depresszióba csúszott,amiből nem tudom,hogy ki tudom valamivel rángatni. Szeretném mégegyszer kifejezni hálámat a számunkra biztosított Gabolexinért, ugyanis teljesen bebizonyosodott, hogy abban a három hónapban amíg szedte, a tumorok felére zsugorodtak, közérzete kiváló volt,laborjai majdnem normálisak. Bár nagyon ügyetlen vagyok, megpróbálom átküldeni a három CT-t.1. a kezdet, 2.a Gabolexin szedése alatt, 3.a jelenlegi állapot.

Számomra egyértelmű szerük hatásossága, minden erőmmel és minden fórumon teljes szivemmel ajánlom és bizonyítom is a Gabolexin hihetetlen hatékonyságát. Remélem magánemberként az ilyen "reklám" nem tilos! Másként nem tudom kifejezni köszönetemetazért, hogy adott férjemnek három tünetmentes, jó fizikai és lelki hónapot.

Mégegyszer hála önzetlen segítségéért!!!

H. Éva (Teljes név és elérhetőség az irodában)

Tisztelt Ügyvezető Úr !

2 hónapja iszom a gabolexint. Idén áprilisban kaptam meg a diagnózist. Betegségem: krónikus myleoid leukémia. Tasigna nevű gyógyszer szedek. Eddig a Herbaházban vásároltam a gabolexint és a közérzetemen érzem a pozitív változást. A gabolexin gél pedig egyszerűen döbbenetes. Elmúltak az ízületi és csont fájdalmaim.

Ari S.

Kedves Zsolt!

Nem tudom kifejezni hálámat,amit értünk tett. Azt hittem, nem a mai Magyarországon élünk, amikor megkaptuk egy napon belül a csomagot, szinte fel sem tudtuk férjemmel fogni, hogy ez megtörtént velünk! Csak azzal tudom hálámat és köszönetemet tolmácsolni, hogy azóta környezetemben és minden lehetséges fórumon elmondom történetemet és imába foglalom az Ön emberségét!!! Röviden összefoglalnám az eddig tapasztaltakat. Emlékeztetőül leírnám a diagnózist. Súlyos szívproblémák miatt a tüdő adeno carcinoma inoperábilis, kemotherápiát nem bírná ki és nem is engedné férjem. A mediastinumban két nyirokcsomó metastázis található. A Gabolexin tegnap este fogyott el. Az első napokban erős hasmenés volt,majd a hörgő váladékozás nagyon megnövekedett. Ez elég sokáig elhúzódott, de ezeket a tüneteket ha jól gondolom, betudhatók a méregtelenítésnek. Az utolsó két hétben a fizikai és a depressziós tünetek is javultak. Laboratóriumi értékek gyakorlatilag normálisak, inkább hízik, mint fogy. Teherbírása az egyéb betegségek figyelembe vételével megfelelő. Május közepén megyünk kontroll CT-vizsgálatra, amit nagyon várunk és ha nem zavarom, majd beszámolok róla. Mégegyszer köszönjük óriási segítségét, HISZEM, hogy sikertörténetről tudok majd beszámolni! Boldog vagyok,hogy ilyen igaz,empatikus emberrel hozott össze a sors.

Üdvözlettel G. János nevében felesége: G. Éva

Kedves Zsolt!

Április 18 óta, vagyis 22 napja szedem a Gabolexint és a Gere Szőlőmag és héj mikroőrleményt az Ön jóvoltából, amit most is nagyon köszönök, mert nagyon jó tapasztalataim vannak. és örömmel számolok be ezekről.

Nagyon erősen hullott a hajam ami egy erős gyógyszer mellékhatása. Ez már a 3. nap Gabolexin és Szőlőmag Őrlemény fogyasztása után jelentősen csökkent és kb. 1 hét alatt TELJESEN MEGSZŰNT! Nagyon boldog vagyok, mert már azt hittem, meg fogok kopaszodni. Én úgy gondolom, hogy ez nagyon nagy szó és óriási eredmény!

A vérnyomásom normalizálódott, a magas pulzusszámom is (100-110) is beállt 82-92-re. Ez kb. 2 hét után.

Hasmenéses panaszaim is enyhültek.

4. napja szedtem a Gabolexint, amikor a vérvétel eredménye már javulást mutatott. Május 6-án volt szintén vérvétel, amikor teljesen normális lett a vérképem, olyannyira, hogy már nem csak a fehérvérsejt és trombocita valamint a hemoglobin állt be teljesen normális értékre, hanem óriási javulás mutatkozott azokon az értékeken, ami citogenetikai válaszra enged következtetni. Június 17-én lesz újabb vérvétel, majd június 18-án veszik azt a vért, amit újra elküldenek citogenetikai vizsgálatra. Annak az eredménye kb. 1 hónap alatt jön meg. A legutóbbinak, amit februárban vettek vért, az eredménye: CML, 100% BRC-ABL. Ez a százalékos eredmény mutatja, hogy milyen mértékben van jelen a betegség. (Az orvosom azt mondja, hogy majd ha 10% alá megy, akkor lehet reménykedni a gyógyulásban.) Nagyon kíváncsi leszek és ha az eredmény jó lesz, akkor azonnal abba is hagyom a gyógyszer szedését és csak a Gabolexint szeretném fogyasztani.

Édesanyám leforrázta magát, a mellét és az alkarját érte a forróvíz. A Gabolexin Gél látványosan és gyönyörűen gyógyítja az égési sérüléseket.

Csodás napokat!

T.né Gy. Judit (Teljes név és elérhetőség az irodában)

Kedves Zsolt és Attila!

Először is, minden tiszteletem és köszönetem minkettőjüknek, amiért irányomban nagyon készségesek, segítőkészek voltak. Hálámat nem tudom leirni!! Nem hittem ,hogy emberek lehetnek ennyire önzetlenek és segítöek!!! Ha én már nem is leszek az egész családom és rokonok, barátok tudják és fogják is tudni azt, hogy önök mennyit segitettek nekem !!!

A nevem Ferenc 65 éves és 2013 augusztusában rákot diagnosztizáltak nálam . Azt mondták, hogy nagyon rossz a túlélési esélyem, hacsak azonnal be nem avatkoznak.Viszont ezt meg nem tudták megtenni mert a szívem nem birná korábbi 2 infarktusom miatt. Ez a hír teljesen váratlanul ért bennünket! . A meghozandó egészségügyi döntés váratlanul ért, igazából nem is volt időnk még az alapos átgondolásra sem.Sajnos naprol napra rosszabbul lettem amit felirtak gyogyszereket nem használtak szinte semmit. Nyelni egyátalán nem tudtam inni is csak lassan nagyon keveset . Kb 1 litert /nap. Sokat fogytam és gyengültem. Ezalatt az orvosok sajnos széttárták a kezüket azt mondva müteni nem lehet sajnos maximum amit tudnak tenni az a kemoterápia .Közben a fiam a neten keresett mindenféle gyogymodot bármit ami segithet. Hallott néhány alternatív kezelésről, de nem tudtam sokat róluk. Amikor megkérdeztem az orvosokat, azt mondták, hogy az egyetlen túlélési esély a mielőbbi sugár- és kemoterápiás utókezelésben rejlik.Ezt én nem vállaltam. Talán hiba nem tudom.

Ezzel egy idöben bukkant rá a fiam a gabolexinre. Én akkor szkeptikus voltam de mindent megtettem amiben kis esélyt láttam . Az elsö kúra után azt hittem csoda történt /már tudom a csoda maga a gabolexin /lassan és kis adagokban elkezdtem ujra enni. igaz még csak levest vagy turmixolt fözeléket . De ettem!! A második honaptol pedig már szilárd ételeket ,süteményt sült hust, is tudtam enni . Nem nagy mennyiségeket de le tudtam nyelni !!! Ami addig még a vizzel sem ment. PET CT re mentem éppen és a kezelö orvosomnak mondtam ,hogy tudok nyelni ujra és mutattam neki a GABOLEXIN üveget mert mindig velem van a Dr, nö azt kérdezte szó szerint ,hogy az ,hogy lehet hogy tudok enni ???elmeséltem neki ,hogy csak ezt szedem mindennap kétszer és semmi !!! mást . Ö csodálkozott nem ismeri a terméket de láttam rajta ,hogy érdeklöen olvasta .Azota bár meg nem gyógyultam de tudok enni ,nyelni, jobb a közérzetem.

Elég sok dolgot tudtam meg a rák alternatív kezelésről, és folytatom a kutatásaimat, hogy segíthessek néhány barátomon, akik ugyanazt a harcot vívták. Minél több dolgot fedeztem föl, annál jobban megdöbbentem azon, mik történnek. Egyre jobban nőtt a düh bennem, hamarabb tudnom kellett volna ezeket a dolgokat! Most már tudom hogy több lehetőség áll a rendelkezésünkre, de a gyógyintézmények és a gyógyszeripar nem szeretnék, hogy mi ezekről tudjunk. De én miota tudom ,hogy rákos vagyok és miota alkalmazom a gabolexint azota sok sorstársamnak ajánlottam és fogom is amig élek.

Kedves Zsolt,

Meg csak az elején vagyok az ertekelesnek, de meggyőződésem a Gabolexin egy nagyon speciális es fontos segitség rákos betegeknek és tulajdonképpen mindenkinek. A gyerekekről kesobb fogok reszletesebben irni a vérkepet illetően, hiszen csak másfél hete kezdték szedni.

A zselét még nem kezdtük,de máris annyi látható, hogy az altalanos kozerzetük kitűnő, étvágyuk jó, energiájuk van, vidámak. A kollégáim megjegyeztek"jobban néznek ki , mint valaha". Többszörösen visszesett leukémiás betegekről ezt nem sokszor lehet elmondani. A kisfiú két napja chemotherapiat kap 5 napig napi egy óras infúziót. 3 hete magas láza lett tőle es nem jól érezte magát, bagyadtan feküdt az ágyban kedvtelenül az 5 nap alatt. Most ambulánsan kapja a kezelest (ma volt a masodik nap), láztalan, vidám, irányitós autójaval játszadozik az infuzió alatt. Mar látok valtozásokat a vérképben, de tudom ez meg néhány hetet vehet igénybe. Erről majd később írok.

El kell mondanom, hogy 5 napja megkaptam az influenzát es borzalmas volt. 3 napig ágyban voltam es nagyon reménytelennek látszott, hidegrázás, torokfájás, állando köhögés es izomfájdalmak. Elhatároztam, hogy megprobálom a Gabolexint es majd rendelek jövő héten , hogy kipótoljam majd a gyerekeknek a hiányzó adagot. A zselevel bekemtem a sajgó teruleteket es ettől a pillanattól kezdve gyorsan javulni kazdtem egy nap mulva mar visszatértem dolgozni. A fajdalom perceken belül megszűnt, a torokfájás, köhögés fél napon belul megoldódott. Nem vagyok faradt, kávét nem kívánok. Napi 3 órat vezetek a munkahelyemre, es általaban 3 kávéval jól vagyok. Most egy sem kellett.

Én minding is hittem a gyógynövények gyógyitó erejében. A Gabolexin egy tiszta készítmény, nagyon egyszerű szedni ( nem kell rengeteg tablettat beszedni) Szerintem "harmonizaló " hatassal van rank. Emellett "multifunkcionalis" egy kis üvegben több hatasú anyag van: altalános közérzet, étvágy, energia, jó közérzet emelett sejtosztódásra valószínűleg gyulladásra jó hatassal van és a szervek működését normalizalja. Hát röviden ennyit. Nagyon köszönöm még egyszer, hogy ilyen gyorsan segitettél nekünk.

Majd később leírom a nagy jelentőségét a Gabolexin-nek. Hihetetlen. Az igazsag az én még nem lattam olyan természetes készítményt, amivel leukémiás betegeket érdemben segiteni lehetett. Tumorok, felnőtt betegsegek lasabban mennek előre, de akut leukémiát azt nagyon nehéz kézben tartani, főleg ha nem reagál chemotherapiara ( vagy csak atmenetileg). Majd jelentkezem ujra.

Udvozlettel H. Agnes

Teljes név, és elérhetőség az irodában.)

Tisztelt Borhegyi Zsolt és Radvánszky Attila!

Először is, minden tiszteletem és köszönetem minkettőjüknek, amiért irányomban nagyon készségesek, segítőkészek voltak. Hálámat nem tudom elegendő szóba ölteni, köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Történetem: 2001 év elején emésztőrendszeri problémákkal kerestem fel egy klinikát, ahonnan a végbélrák diagnózissal küldtek sugár, majd kemoterápiás kezelésre, ezt követően pedig sebészeti beavatkozásra. 3 hónapig ideiglenes stómával éltem, majd visszaállító műtét következett.

A műtéteket megelőzően ismertem meg a Gabolexint, amit jószívvell ajánlok, hiszen egy igen erős roboráló szernek használtam műtét előtt-után és közben is. Rendkívül gyorsan beindult a szervezetemben a bélműködés, helyreálltak az addig nem használt funkciók, a sebgyógyulás is rohamosnak volt mondható, és fizikumom dícséretes volt az orvosok véleménye szerint. Már a műtétek napján felkeltem az ágyból (pedig akinek voltak hasi műtétei, tudja ez milyen keserves tud lenni, nekem három volt 3 hónapon belül 15 cm-es és 10 cm-es vágásokkal). Étvágyam jó voltl (ami a végbél-vastagbélrákosoknál igen hasznos), műtétek előtt 5-6 napot koplaltam és utána 2 napig még nem engedtek ennem, de így is 1 héten belül visszaszedtem eredeti súlyomat. Ásványi anyag ellátottságom kitűnő volt, véreredményeim mindig kiválóak voltak, nem volt hiányállapot szervezetemben, a Gabolexin szinten tartotta a koleszterint is.

Nem volt a kórházban sem macerás a használata, reggel és este egy kis kupakkal szedtem és nyugodt lehettem minden téren. Köszönöm, hogy létrehozták, és azt hogy segítettek mindannyian.

Külön köszönetet érdemel Radványszky Attila, akinek köszönhetően igénybe vehettem a Genpol technikát is, azóta energiaszintem teljesen kiegyensúlyozott, visszatért a jókedvem, állandó fázósságom (az alacsony energiaszint miatt) megszünt, nem kell tréningben bebújnom az ágyba, és nem igénylek délutáni alvásokat sem a levertség miatt. Mindannyiuk töretlen munkakedvét köszönöm, és lelkiismeretességét az egész csapatnak szintén!!!

Békés és eredményes új esztendőt kívánva maradok tisztelettel:

K. Katalin, Budapest

(Teljes név, és elérhetőség az irodában.)

Kedves Zsolt!

4adag gabolexint kértem Öntől az év folyamám. Biztos,hogy az is besegitett a gyógyulásba! Tegnap tudtam meg,hogy 95%-os a javulásom! Nagyon jó egészséget kívánok és további sikert a munkához!!! Szerintem még fogok rendelni.

BOLDOG BÉKÉS ÜNNEPEKET!!!!

Tisztelettel: M.né M. Ilona

(Teljes név, és elérhetőség az irodában.)

Tisztelt Gabolexin!

A Gabolexinnel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani önökkel. A készítményről először 2005 januárjában hallottam egy ismerősöm által. Férjének 2004 december 21.én tüdődaganatot diagnosztizáltak, és ezzel együtt közölték azt is, hogy mik a kilátásai. Az orvosok a tudomásukra hozták, hogy kb hat hét, és elveszítik a családfőt. Ismerősöm ezek után mindenhonnan információt próbált gyűjteni, bízva abban, hogy valaki még valahol tud segíteni. Így jutottak el a Gabolexinhez. Amint beszerezték a készítményt, azonnal elkezdték alkalmazni. Már két hét fogyasztás után javultak az eredményei, és jobban érezte magát. Közben megkapta a kemoterápiát, és a sugárkezelést is, amit az elején nem javasoltak, mivel csekély esélye volt a hosszabb túlélésnek. Ennek lassan már egy éve! Ismerősöm elmondta, hogy ezt a javulást minden bizonnyal a Gabolexinnek köszönhetik. Ismerősöm férje visszanyerte az életkedvét és napról-napra jobban érzi magát.

A másik eset, amit szeretnék megosztani Önökkel, hasonló ugyan, de úgy gondolom, minél több esetről kapnak visszajelzést, annál jobban bebizonyosodik az önök által forgalmazott szer jótékony hatása. Ez a beteg egy barátnőm édesapja. Neki 2005 májusában diagnosztizáltak a hörgőin daganatokat, és azt mondták a családnak, hogy csupán két hónapja van hátra. Tudomásomra jutott az eset és azonnal javasoltam a Gabolexint, hogy még egy esélyt adjanak a betegnek. Megfogadták a tanácsomat, beszerezték a készítményt, és két-három hét elteltével az orvosok és a család megdöbbenésére sokat javultak az eredmények. Tehát ő azóta is jobban van, mióta a Gabolexint használja.

Így a történet végén szeretném elmondani, hogy én is átestem egy mellműtéten 2004 májusában. Egy rosszindulatú daganatot távolítottak el egyik mellemből, aztán nálam is következett a kemoterápia és a sugárkezelés. Most a leletek alapján tünetmentes vagyok. Mivel akkor még nem ismertem a Gabolexint, nem áll módomban használni, de a családom javaslatára, illetve a sok visszajelzés hatására úgy döntöttem, hogy utókezelésképpen végigcsinálok egy kúrát. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy sok esetben már későn jut el az információ a betegekhez és a családtagjaikhoz, hogy van egy olyan készítmény, amivel meghosszabbítható a beteg élete. Ezért feltett szándékom, hogy minél több betegtársam tudomására hozom a Gabolexin létezését és beszerzésének módját, ha önök is hozzájárulnak.

Levelem végén szeretném megköszönni minden betegtársam nevében az önök kitartó munkáját, és kívánom, hogy minél előbb gyógyszerként halljunk a Gabolexinről. Bízom benne, hogy az orvos-szakma is minél előbb elismeri a készítményük gyógyító hatását, és ezt javasolják a betegeiknek, akiknek minden egyes nap ajándék.

Tisztelettel: N. Jánosné, Marika
(Teljes név, és elérhetőség az irodában.)

Édesapám, Sz. Gyula csontvelődaganatban szenved.

Az állapota egy hónapja javult, mikor is a Gabolexin termékkel találkoztunk. Ezelőtt képtelen volt az ágyból felkelni és mozogni. Kezelésre nem járt soha. Egy hónapja elkezdte használni ezt a terméket, amitől már egy hét múlva jelentős változások jelentkeztek. Már segítséggel, de fel tudott kelni és sétálni. A hónap elteltével már autót vezet, és el tudja látni, a napi teendőit.

Hálásan köszönjük a Gabolexin terméknek, hogy további reményt és életet adott Édesapámnak, és nekünk is.

Budapest, 2003. augusztus 9.

Sz. Nikolett
(Teljes név, és elérhetőség az irodában.)

Tisztelt Gabolexin!

Elsősorban szeretnék köszönetet mondani, hogy a szerhez hozzájutottunk. Édesapámról 2007.05.21.-én derült ki, hogy tüdődaganatos. Az egész család nagyon megdöbbent az eredménytől. Sok-sok beszélgetés és információ után hozzájutottunk a Gabolexinhez egy családtagunk segítségével. Amiért nagyon-nagyon hálásak vagyunk. Az egész család. Főleg ami kézen fogható részünkre az az eredmény, igaz azt hozzátenném, hogy az apu kemoterápia és sugárkezelések során ment keresztül. De szerintem mind kettő együtt nagyon-nagyon hatásos. Így lassan egy éve lesz, szinte hihetetlen de a folyamat megállt és az orvosok is csodálkoztak az eredményen.

Nagyon-nagyon köszönjük!

T.Tibor leánya
(Teljes név, és elérhetőség az irodában.)

Az Orvos Válaszol!

Kérdezze Dr. Felföldi Erzsébet belgyógyász szakorvost a betegséggel, a Gabolexinnel és a lehetoségekkel kapcsolatban!

Név:*

E-mail cím:*

Kérdés:

Küldés

Visszahívást kérek!

Ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre, információra van szüksége, adja meg nevét, telefonszámát és 24 órán belül visszahívjuk!

Név:*

Telefon:*

Mikor alkalmas:

Küldés

Általános Szerződési Feltételek

Jelen általános szállítási feltételek vonatkoznak valamennyi szállításra, melynek szállítója a Gabolexin Egészségügyi KFT.

Székhely: 1046 Budapest, Leiningen Károly u 53.

Adószám: 12424492-2-41

Bankszámlaszám: 10701221-49983504-51100005 Cib Bank.,

továbbiakban Szállító.

Az általános szállítási feltételektől a felek közös megegyezéssel elektronikus módon aláírt megállapodással elfogadnak, mely írásban foglalt szerződésnek minősül, és annak nyelvezete magyarul íródott.

Megrendelés esetén a Megrendelő a rendelési folyamat során megismeri az Általános Szállítási feltételeket, mely magyar nyelven íródott és azokat feltétel nélkül magára kötelező érvényűnek elfogadja, ez a rendelés alapfeltétele. A megrendeléseket a Megrendelő a www.gabolexin.hu, www.gabolexin.eu, www.gabolexin.com internetes áruházon keresztül regisztráltathatja.

A megrendelés érvényesítéséhez a Megrendelőnek a Szállító által biztosított webáruházban megrendelést kell leadnia, melyet Szállító visszaigazoló e-mailben, vagy faxon, telefonon megerősít.

A Rendelés menete

A Gabolexin Egészségügyi KFT. oldalán történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A termékek kategorizálva vannak így könnyedén megtalálja azokat. Amennyiben mégsem úgy írjon nekünk és segítünk. gabolexin@gabolexin.hu

A vételár mindig a kiválasztott árú mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza a 27%-os ÁFA-t. A bemutatott termékek jellemzőit a konkrét árucikk listaelemére kattintva, a termék-oldalon találja meg részletesen.

A termék-oldalon található 'Kosárba' gombra kattintva jelölheti ki a terméket vásárlásra. A termék mennyiségét is tetszés szerint átírhatja, megváltoztathatja. Az alapértelmezés szerint 0 db-ot kínálunk fel.

Ha már minden termék a kosárba van, akkor a 'megrendelés' gombra történő klikkelés után a kívánt termék(ek) a megrendelőlap kitöltésével megrendelhető(ek) és a megadott névre és címre lesz(nek) kiszállítva. Lehetőleg mobilszámot adjon meg, hogy csomagfutár fel tudja hívni, ha nem talál otthon senkit, hogy egyeztessen a csomagátadás pontos helyéről és időpontjáról.

A leszállításra kerülő termékekről tételes számlát küldünk, amelyet a vevő által megadott számlázási címre állítunk ki.

Az űrlapot értelemszerűen kell kitölteni, az esetleges problémák elkerülése miatt a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező.

A rendelés leadásakor válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot.

A megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk.

A Szállító a megrendeléseket arhiválja, iktatja és azokat a későbbiekben bármikor hozzáférhetővé teszi vásárlói számára.

A megrendelés visszaigazolását követően Szállító a megrendelés teljesítéséről ugyancsak e-mailben, faxon, vagy telefonon értesíti a Megrendelőt. Amennyiben a megrendelés hiányos, Szállító értesíti a Megrendelőt a hiányok pótlásáról, és a szállítási határidő a Megrendelő késedelmével meghosszabbodik.

Amennyiben Szállító nem a jelen szállítási feltételeknek megfelelő módon és határidőben vállalja a megrendelést, a Megrendelőnek jogában áll elállni rendelésétől.

Szállító a megrendelés regisztrálásáról azonnal értesíti a Megrendelőt internetes úton. A megrendelés visszaigazolásáról a szállítási lehetőségek megvizsgálása után dönt, melyet e-mailben vagy faxon visszaigazol Megrendelő felé. A visszaigazolás tartalmazza a szállítási, illetve a postaköltséget is. Az áruk szállítása Megrendelő kockázatára és költségére történik.

Az árut többféle módon fizetheti ki

1. Utánvéttel Utánvétes fizetés esetén a szállítás díja: 2 800 Ft, melyet a csomag átvételekor a megrendelt termékek vételárával együtt, a futárnak kell kifizetni.

2. Előre utalással Banki átutalás esetén a szállítás díja: 1 300 Ft, melyet a megrendelés leadása után a vételárral együtt kell átutalni a Gabolexin Eü Kft. bankszámlaszámára: 10701221-49983504-51100005 Cib Bank. A szállítást az átutalás beérkezésekor indítjuk.

26 000 Ft vagy a feletti rendelési összeg fölött a szállítás ingyenes!

Csomagolási költség A megrendelt termékeket minden esetben gondosan becsomagoljuk, és nem számolunk fel csomagolási díjat.

Szállítási határidő: A szállítási határidő általában 2-5 munkanap. Amennyiben a várható szállítási időpont meghaladja az 5 napot, a termék megrendelésének beérkezése után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelését módosíthatjuk vagy törölhetjük.

A termékek ára a webáruházban ÁFA-val együtt kerül feltüntetésre Ft-ban telephelyünkön történő átvétellel, és csak Magyarország területén érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

A Megrendelő köteles a megrendelt áru átvételére, és az ellenérték kifizetésére, Az áru visszaküldése a visszavételi szabályzat pontban foglalt feltételek szerint történhet. Az áru visszaküldését követően az ellenérték visszafizetésére az elfogadást követő 30 napon belül kerül sor a postaköltségek levonásával.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban foglaltak a mérvadóak.

Reklamáció, termékvisszaküldés Raktárról szállított termékek esetén a Megrendelő az áru kézhezvételét követő 8 napon belül, az áru eredeti, sértetlen állapotban történő visszaküldésével jogosult külön indok nélkül a rendeléstől elállni. Áru visszaküldés esetén kérjük az árut az alábbi címre küldeni: Gabolexin Kft 1077 Budapest Josika u.14. A visszaküldéshez kérjük mellékelni az áruspecifikációt, számlát, kérjük megadni az ellenérték visszafizetésére szolgáló bankszámlát, illetve címet és nevet, telefonszámot. Ezen adatok hiányában a visszaküldést nem áll módunkban figyelembe venni. Az áru visszaküldésének költségei a vevőt terhelik. Utánvéttel történő visszaküldést nem fogadunk el. Az ellenérték 30 napon belül kerül visszafizetésre az esetleges költségek levonásával. Reklamáció esetén az áru visszaküldésére előzetes egyeztetést követően kerülhet sor. Amennyiben a reklamáció jogos, az ellenértéket visszatérítjük vagy kérésére az árut kicseréljük. Amennyiben a visszaküldés nem elfogadott (az áru sérült, vagy határidőn túl került visszaküldésre, nem adja meg a kellő adatokat, valamint, ha a reklamáció nem jogos) az áru a Megrendelő költségére visszaküldésre kerül.

Szállítás alatt történő mechanikai sérülés esetén a vevő követeléseit csak reklamációs jegyzőkönyv csatolásával érvényesítheti a fuvarozó céggel szemben. Utólagos rejtett hiba esetén reklamációt csak az eredeti számlával együtt fogadunk el. Minden reklamációhoz való jog a kézhezvételtől számított 1hétig érvényes a szállítási,számlázási időponttól számítva. Minden olyan hiba, amely a használati utasítás, és a használat módjára vonatkozó részek be nem tartásából ered, nem tekinthető reklamációs alapnak. Amennyiben az árut nem rendeltetésszerűen használják, és emiatt következik be sérülés, hiba, a reklamáció nem jogos. Vitatott kérdésekben az elállási jogokra vonatkozó rendelet (Fogyasztói panaszok, minőségi kifogások intézése (49/2003 GKM rendelet), valamint a 17/1999 Korm. Rendeletben foglaltak az irányadóak.

Személyes adatok kezelése

A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van, helyesbíttetni vagy töröltetni bármely, akár az összes általa megadott információt. Kivételt képeznek a számla tőpéldányai, melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket.

Az adatokat az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja át. Kivételt képez a szállító cég, akinek a vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek. A szállító cég természetesen szerződésben vállal kötelezettséget az adatok bizalmas kezeléséről.

Termékinformáció, megrendelés, segítség a 06 1 782 8313 telefonszámon!